Wil jij met je gezin mooie herinneringen maken? Wil je ontdekken hoe je meer rust kunt creeeren en meer verbinding en gezelligheid? Zijn er uitdagingen waar je je handen aan vol hebt, waardoor je niet altijd vriendelijk en in verbinding bent? Wil je ontdekken hoe je daar met een paar kleine aanpassingen snel beter in wordt?

Laat mij je helpen om meer rust en zelfvertrouwen te krijgen en betere verbindingen te maken met al je gezinsleden en de mensen om je heen.

Ik kom zelf uit een pittig gezin, heb een pittige man en twee pittige kinderen. Ik geef je tips en handvatten die ik ontwikkeld heb om mezelf staande te houden en ook nog vanuit mijn hart te blijven opvoeden.

Herken je dit?

 • Je hebt nu zo vaak je eigen behoeftes en emoties geparkeerd, dat je (bijna) niet meer weet wie je bent of wat jij wil. Je weet dat je beter voor jezelf moet zorgen, maar je weet echt niet hoe je daar tijd voor vrij kan maken.
 • Soms verlang je terug naar wie je was voordat je kinderen kreeg.
 • Jouw kind vraagt veel en pittige aandacht en die wil je bewust en onvoorwaardelijk geven, je bent daarover niet gauw tevreden en dat is best vermoeiend voor jou en je partner,
 • Je zou willen dat je je kind alles kon geven wat het nodig heeft, alles in balans is en jijzelf toekomt aan zelfontwikkeling, maar er zitten gewoon te weinig uren in een dag, dus kom jij op de laatste plaats
 • Je hebt zo vaak al geprobeerd alles in jouw gezin in goede banen te leiden, je partner meer te laten oppakken zodat het voor jou dragelijker wordt, maar het lijkt soms dweilen met de kraan open en de volgende boze bui ligt voortdurend op de loer

Hoe zou het zijn om echt die verandering te maken zodat:

 • Jij in situaties waarin je kind het uiterste van je lijkt te vragen, in verbinding kan blijven en liefdevol en geduldig blijven reageren.
 • Je kind de aandacht krijgt en de ruimte die nodig is om zichzelf te worden,
 • je weet hoe je tegen je moeder (de juf, je vriendin) op een rustige manier kan uitleggen wat voor jullie werkt en hoe ze jullie kan helpen daarbij,
 • In gesprek te gaan met je partner over wat er nodig is in jullie gezin zodat alle gezinsleden gelukkig zijn en zichzelf kunnen ontwikkelen
 • Samen met je partner te staan voor jullie keuzes in opvoeding zodat het voor je kind glashelder is omdat jullie je er beide aan houden,
 • De veerkracht te hebben die jouw gezin van je nodig heeft om op alle uitdagingen te kunnen reageren, ook als dat betekent dat je hulp vraagt,

Onmogelijk?! Ik ben het levende bewijs, dat het heel goed mogelijk is. Laat mij het je ook leren!

Ik heb een speciaal online traject ontwikkeld genaamd:

De Kracht van Verbinding

 • 6 online sessies van 2x 45 minuten
 • 1 intake sessie
 • Theorie én zelf ervaren
 • Oefeningen om thuis te doen
 • Werkboek/ reader
 • Geheugenstick met oefeningen
 • Jouw eigen situaties inbrengen en omdenken

AAN HET EINDE VAN HET TRAJECT:

 • => Ken je jezelf weer terug, en sta je voor jezelf omdat je weet waar je voor staat.
 • => Weet jij hoe je je grenzen aangeeft terwijl je in verbinding blijft
 • => Kan jij hulp vragen en zal je het ook krijgen
 • => Sta jij met zelfvertrouwen voor jezelf en je kind zonder de verbinding met anderen te verliezen
 • => Kun je echt genieten van je gezin en van moeder én partner zijn
 • => Voel jij sneller wanneer iemand over je grens gaat en stuur je eerder liefdevol bij
 • => Voel je weer RUST en LIEFDE
 • => Is het bij jouw thuis Goed Georganiseerd en Gezellig

ERVARINGEN KLANTEN:

 • Ik voel me een ander mens!!!! (na 3 sessies) Ik kijk anders om me heen. Ik heb een broek aangedaan waarvan ik dacht dat die mij niet stond en ik kreeg complimenten! Ik heb me zelfs ingeschreven voor een studie! We hadden het over dat ik niet durfde te spreken in een vergadering, ik heb nu de online quiz georganiseerd en ze vonden het super! De volgende ga ik ook doen! Ik laat complimenten toe (vind ik nog wel lastig, maar ik wuif ze niet meer weg) Met mijn man heb ik ook liefdevollere momenten doordat ik meer aandacht geef en tijd neem om naar hem te luisteren. Ik zet mezelf op een hogere plek, nog niet op 1 want daar staan mijn kinderen, maar ook niet meer op de tiende plaats. Ik sta op 1b.
 • Ik voel weer rust!!! Ik doe alles meer met aandacht, uien snijden zonder met duizend andere dingen bezig te zijn. Ik snij nu een ui, met volle aandacht. Geeft rust! Ik voel niet meer de hele tijd dat anderen van alles van me willen. Ik heb weer lol in de dingen waar ik waar ik het plezier in verloren was zoals creatieve collages maken en koken. Ik heb weer wat gemaakt!! Én ik trek me af en toe terug in mijn atelier om tijd alleen te zijn en dat kan gewoon! Zonder schuldgevoel ook nog. Als ik er ben, dan ben ik er. Dat voelt echt zo goed, ik vind mezelf veel leuker nu. Ik ben laatst afgewezen voor een sollicitatie, maar dat was ok, ik paste ook echt niet bij hun visie. Ik heb weer zelfvertrouwen!