Ervaringen


Hieronder lees je hoe anderen mijn coaching en training ervaren.

Veel van geleerd

Ik heb je boek twee keer geluisterd. Gaf mij heel veel inzichten. Ik wil niet meer zo boos worden op mijn kind. Door je boek zie ik dat ik wel meer aan mijn kinderen over kan laten. Ik ben de hele dag politieagent omdat ik het thuis netjes wil hebben. Nu zie ik dat ze heel veel zelf op kunnen lossen. Vandaag ging kind opruimen nadat ik zei, zo kunnen we niet naar buiten. Dan moeten we eerst opruimen voordat we kunnen gaan. WErkt! En kids kwamen weer naar me toe van mama mama, huilen, piepen over de ander. Dus toe zie ik: los het zelf even op. en het drama was zo over en nu spelen ze weer lief samen. Geeft zo een bepaalde opluchting van geen politieagent te zijn.

profile-pic
Lisa
Moeder en vrijwilliger

Zeer inzichtgevend

Fabien heeft mij inzichten gegeven over wat ik zelf kan doen om het thuis gezellig te krijgen. Ik heb nooit meer ruzie over douchen met mijn dochter. Dat was bij ons wekelijkse kost. Ik sta er anders in en het lijkt wel alsof iedereen nu zijn best doet om het thuis gezellig te houden.

profile-pic
Thomas
ICT programmeur, Vader van meisje en jongen

Ik gebruik na jaren nog steeds de termen die Fabien mij geleerd heeft

De Mat! Die gebruik ik na jaren nog steeds in mijn hoofd om uit te zoeken weins probleem iets nou eigenlijk is en hoe dat voelt. Maar het is vooral jouw warme en niet oordelende begeleiding die inzich te compasie geeft. Dus twijfel je of deze coaching iets voor jou is, twijfel dan vooral door, maar wel mét Fabien

profile-pic
Nike
Lactatiekundige Moeder van 3 jongens

Je hebt me echt tools gegeven die ik nu nog gebruik

Ik heb zoveel geleerd, echt niet normaal. Ik ga anders met mijn kinderen om en vraag me minder af wat anderen van mij denken. Jij hebt in mijn ogen echt de kracht om helder te krijgen waar nou de problemen liggen en wat er prcies aan de hand is. Je hebt me echt tools gegeven die ik nu nog gebruik. Wat ik echt bijzonder vind aan jou dat je op een liefdevolle manier wel echt een spiegel kan geven. Je draait er niet omheen. Ik heb me altijd gezien en begrepen gevoeld wat best wel heel bijzonder is!!

profile-pic
Felice
Begeleider gehandicapten, moeder van 3 jongens, oudste met autisme

Liefdevolle confrontatie

In de coaching van Fabien vond ik begrip, steun en advies. Een soort liefdevolle confrontatie..... iets wat ik nodig had..... Daarnaast vind ik Fabien een prachtmens met een warm en gouden hart!

profile-pic
Hanne
Zorg coördinator psychiatrie, moeder van 2 zonen

Meer zelfvertrouwen

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen om echt mijn eigen dingen te doen en goed te kijken naar wt mijn kinderen nodig hebben ipv wat de omgeving van mij verwacht dat ik 'zou moeten' doen

profile-pic
Kim
Osteopaat, moeder van 3 kinderen

Fabien wist binnen 1 telefoongesprek de vinger op de zere plek te leggen

In de gesprekken daarna bleef ze dat doen. Maar altijd op een liefdevolle manier. Ik groeide in zelfinzicht en was als snel in staat bepaald gedrag van mezelf wat ik zelf als lastig ervaarde, aan te passen. Ik zag de mogelijkheden en de correlatie met mijnh eigen jeurgt. Daarnaast werd de relatie met mijn dochter nog beter.

profile-pic
Jessica
Business coach en entrepeneur, alleenstaande moeder van een dochter