Herken je dat? Je kind heeft een duidelijke sterke eigen wil en bepaalt graag zelf wat ie wel en niet gaat doen. Dit zorgt regelmatig voor driftbuien en confrontaties. Je wil heel graag je kind onvoorwaardelijk opvoeden zonder straffen en belonen, maar zelf heb je eigenlijk nooit geleerd hoe je dat doet, jouw ouders hebben je dat niet goed voorgedaan. Je hebt je voorgenomen om het anders te doen, maar je blijkt wel wat meer nodig te hebben dan een voornemen.

Je blijft vriendelijk en hoopt het zo gezellig te houden bij jullie thuis. Maar met vriendelijke vragen reageren er waar weinig. Uiteindelijk wordt je na vijf of tien keer vriendelijk zeggen toch boos.

Waarom moet ik eerst boos worden?

Dit is waar veel ouders mee komen bij mij in de praktijk. Er is vriendelijk en er is boos. Alsof er geen andere varianten zijn. Je wil niet boos worden, maar soms moeten er wel gewoon dingen gebeuren. Wil jij het anders doen en wil je weten hoe je dat doet?

Misschien heb je er wel eens een boek over gelezen of een artikel, ik weet dat het inspirerend kan zijn, ik weet ook dat er meer nodig is dan kennis en inspiratie.

Wil je beter leren wat je nou kan zeggen om je kind te motiveren? Zodat het voor jou klopt en niet te overdreven is, maar ook wel bewust genoeg om je kind verder te brengen?

Geef je op voor de gratis workshop die ik woensdag geef. Dan ga ik je laten zien hoe jij jouw visie hierin scherp kunt krijgen zodat je je eigen koers ook echt kunt gaan varen.

Wat krijg je tijdens deze workshop?

  • Uitgebreide theorie over straffen en belonen en intrinsieke motivatie
  • Oefening die je kan doen om je eigen trigger te gaan herkennen
  • Minstens 3 alternatieven voor vriendelijk vragen en boos worden als je wil dat iets gebeurt
  • Een eenvoudig plan om de komende tijd mee aan de slag te gaan in jouw gezin

Doe het nu je kinderen hier nog baat bij hebben.

Geef je nu op voor de online workshop en ik stuur je de Zoomlink voor de bijeenkomst.

Woensdag 5 januari van 19.00 tot uiterlijk 20.30