Gratis Masterclass

Masterclass

07-09-2022

19:30 uur

Gratis training Vreedzaam Communiceren in je gezin


Je kind heeft een sterke wil en jij wil niet steeds strijd. Herken je dat? Je kind heeft een duidelijke sterke eigen wil en bepaalt graag zelf wat ie wel en niet gaat doen. Dit zorgt regelmatig voor driftbuien en confrontaties. Je wil heel graag je kind onvoorwaardelijk opvoeden zonder straffen en belonen, maar zelf heb je eigenlijk nooit geleerd hoe je dat doet, jouw ouders hebben je dat niet goed voorgedaan. Je hebt je voorgenomen om het anders te doen, maar je blijkt wel wat meer nodig te hebben dan een voornemen. Je blijft vriendelijk en hoopt het zo gezellig te houden bij jullie thuis. Maar met vriendelijke vragen reageren er waar weinig. Uiteindelijk wordt je na vijf of tien keer vriendelijk zeggen toch boos.

Waarom moet ik eerst boos worden? Dit is waar veel ouders mee komen bij mij in de praktijk. Er is vriendelijk en er is boos. Alsof er geen andere varianten zijn. Je wil niet boos worden, maar soms moeten er wel gewoon dingen gebeuren. Wil jij het anders doen en wil je weten hoe je dat doet?

Misschien heb je er wel eens een boek over gelezen of een artikel, ik weet dat het inspirerend kan zijn, ik weet ook dat er meer nodig is dan kennis en inspiratie.

Wil je beter leren wat je nou kan zeggen om je kind te motiveren? Zodat het voor jou klopt en niet te overdreven is, maar ook wel bewust genoeg om je kind verder te brengen?

Geef je op voor de gratis workshop die ik dinsdag geef. Dan ga ik je laten zien hoe jij jouw visie hierin scherp kunt krijgen zodat je je eigen koers ook echt kunt gaan varen. 

Wat krijg je tijdens deze workshop?  

  • Uitgebreide theorie over straffen en belonen en intrinsieke motivatie
  • Oefening die je kan doen om je eigen trigger te gaan herkennen
  • Minstens 3 alternatieven voor vriendelijk vragen en boos worden als je wil dat iets gebeurt
  • Een eenvoudig plan om de komende tijd mee aan de slag te gaan in jouw gezin
  • Wie live aanwezig is krijgt een leuke BONUS

Doe het nu je kinderen hier nog baat bij hebben.

Geef je nu op voor de online workshop en ik stuur je de Zoomlink voor de bijeenkomst. 

wat zeggen anderen over Fabien?


profile-pic

Je hebt me echt tools gegeven die ik nu nog gebruik

Ik heb zoveel geleerd, echt niet normaal. Ik ga anders met mijn kinderen om en vraag me minder af wat anderen van mij denken. Jij hebt in mijn ogen echt de kracht om helder te krijgen waar nou de problemen liggen en wat er prcies aan de hand is. Je hebt me echt tools gegeven die ik nu nog gebruik. Wat ik echt bijzonder vind aan jou dat je op een liefdevolle manier wel echt een spiegel kan geven. Je draait er niet omheen. Ik heb me altijd gezien en begrepen gevoeld wat best wel heel bijzonder is!!

Felice Begeleider gehandicapten, moeder van 3 jongens, oudste met autisme
profile-pic

Meer zelfvertrouwen

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen om echt mijn eigen dingen te doen en goed te kijken naar wt mijn kinderen nodig hebben ipv wat de omgeving van mij verwacht dat ik 'zou moeten' doen

Kim Osteopaat, moeder van 3 kinderen
profile-pic

Ik gebruik na jaren nog steeds de termen die Fabien mij geleerd heeft

De Mat! Die gebruik ik na jaren nog steeds in mijn hoofd om uit te zoeken weins probleem iets nou eigenlijk is en hoe dat voelt. Maar het is vooral jouw warme en niet oordelende begeleiding die inzich te compasie geeft. Dus twijfel je of deze coaching iets voor jou is, twijfel dan vooral door, maar wel mét Fabien

Nike Lactatiekundige Moeder van 3 jongens

Over Mij

Ik ben moeder van twee kinderen. Iedereen in ons gezin heeft een bijzondere gebruiksaanwijzing. 

Als teamcoach in de psychiatrie en gehandicaptensector heb ik ruim twintig jaar lang honderden medewerkers gecoacht en getraind op hoe je (kwetsbare) mensen kunt versterken in het nemen van eigenaarschap. Ik heb gezien hoe belangrijk het is zelf regie te nemen én hoe verleidelijk om  het voor de ander te willen bepalen.

Door mijn hulpverleningsachtergrond weet ik als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te willen houden en te geloven dat je de enige bent die dat ook kan. Ik ben mega trots dat ik met mijn gezin hier verandering in wist te brengen en gun dat jou ook!