Herken je dat? Je hebt je verdiept in bewust, onvoorwaardelijk opvoeden, attachement parenting, of natuurlijk opvoeden en kan daar heel erg achter staan, maar het lukt nog niet altijd om dat goed toe te passen. Je zou het wel willen, maar er zijn toch uitzonderingen te rechtvaardigen? Voor je het weet zijn er meer uitzonderingen en is het helemaal niet zo bewust als je je had voorgesteld. Hoe weet je nou waar de grens ligt? Zodat het voor jou klopt en niet te overdreven is, maar ook wel bewust genoeg om je kind verder te brengen?

Wat er nodig is, is dat jij vanuit jouw wijsheid een keuze maakt. Als je weet wat dat is, hoe het voor jullie klopt, waar het in jouw visie naar toe moet, dan kan je die in elke situatie toepassen. Dan hoef je nooit meer te twijfelen of het wel bewust genoeg is, of de uitzondering gerechtvaardigd is, want dan weet je het. Heel fijn als je kinderen ook weten waar ze aan toe zijn. En uitleggen aan je partner niet te onderschatten, want je doet het tenslotte samen, ook als je uit elkaar bent.

Wil jij dat leren? Geef je op voor de gratis workshop die ik woensdag 2 juni geef. Dan ga ik je laten zien hoe jij jouw visie hierin scherp kunt krijgen zodat je je eigen koers ook echt kunt gaan varen.

Doe het nu je kinderen hier nog baat bij hebben.

Geef je nu op voor de online workshop en ik stuur je de Zoomlink voor de bijeenkomst.

Woensdag 2 juni van 20.00-21.00 online