Hoera! Je gaat een gratis sessie met mij doen! Dit is geen intake, want daar geloof ik niet in. Ik geef je meteen vrijblijvend een aantal tips die jij op jouw situatie kan toepassen. Het is vaak helemaal niet nodig om daarna bij mij een traject te gaan doen. Ik heb op die manier al veel ouders geholpen die weer verder konden en sommigen komen terug om meer te leren. En alles is ok.

Meestal weten mensen jaren na zo’n sessie nog te termen die ik ze leer, dus waardevol gaat het zeker zijn. Wil jij daar gebruik van maken? Vul onderstaand formulier in zodat ik me goed kan voorbereiden en jij er alles uit kunt halen. Als we nog geen afspraak hebben staan, neem ik binnen 48 uur contact met je op. En anders tot snel!

Op een schaal van 0-10: 0 is totaal geen last, ik leef mijn droom! 10 is: Ik sta op instorten
Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op zodat we een sessie kunnen inplannen. Is er nog iets wat je wilt delen? Je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.