Aangepast! Omdat we niet met teveel binnen kunnen zitten, gaan we naar buiten. Ik neem de koffie en het lekkers mee.

Even bijkomen en ervaringen met andere ouders delen? Onder begeleiding van opvoeding en mindfulness coach Fabien gaan we wandelen, tot onszelf komen aandacht en focus oefeningen doen en koffie drinken in het bos. Gun jezelf deze tijd om op te laden en te resetten. Heerlijk!

ipv donderdag avond, gaan we woensdag ochtend wandelen in het bos of de duinen.

Ouders kunnen van elkaar veel leren en de meeste ouders vinden het fijn om elkaars ervaringen te horen en te delen. Daarom bied ik met plezier deze bijeenkomsten aan in mijn praktijk. Elke derde donderdag van de maand in de praktijkruimte Er is versgemalen bonenkoffie, losse kruiden of zwarte thee met wat verantwoord (of een beetje onverantwoord) lekkers er bij.

Ik structureer de bijeenkomst met een kop en een staart en zorg dat iedereen die aan bod wil komen, de ruimte krijgt. Je kunt je eigen situaties inbrengen om een oplossing te zoeken. We gaan verder dan anekdotes en tips uitwisselen, als je komt om te kletsen en koffie te drinken zit je niet goed, dat kunnen we op het schoolplein ook. Ik wil wel graag dat het je wat meer brengt dan dat. Wie iets inbrengt gaat met nieuwe inzichten naar huis én wie meeluistert leert ook altijd iets.

Data voor 2021 en begin 2022:

Donderdag 21 oktober18 november16 december20 januari17 februari
19.30-22.00

Investering: 15,- per keer

Strippenkaart voor 5x = 60,- (1 jaar geldig)

Meld je hier aan:

[wpforms id=”978″ title=”false”]

Veel gestelde vragen:

Ik heb nooit een training Hartig Opvoeden gevolgd, is dat erg?

Dat maakt niet uit. Het is echt voor iedereen leerzaam, ik kan met alle inbreng aan de slag, zodat je er meteen verder mee kunt.

Ik heb wel al een training gevolgd, is het dan wel voor mij?

Zeker, je hebt een voorsprong, maar voor jou is het nog steeds fijn om ervaringen te delen en in te brengen, dus van harte welkom!

Mijn kinderen slapen nog niet rond die tijd, mag ik later aansluiten?

Ik ben niet streng én liever start ik met iedereen tegelijk, zodat we ook op tijd weer kunnen stoppen. Mijn sessies zijn heel waardevol en het is echt zonde als daar een deel afgaat. Hoe moeilijk ook, probeer het over te dragen aan iemand anders, deze tijd is voor jou.