Op woensdag 6 april heb ik een online training gegeven Ik heb daarin uitgelegd welke stappen je kunt nemen en welke inzichten je nodig hebt om in je gezin vreedzaam te communiceren. Dat als je het thuis gezellig wil hebben en je kinderen wil laten opgroeien in autonomie en vertrouwen, jij daar grote invloed op hebt. Ik heb verteld en laten zien dat er meer nodig is dan een goed voornemen. De tips die ik geef zijn geen garantie voor een gezellig gezin, maar de kans dat het leuker en gezelliger wordt, wordt wel vele malen groter als je de tips opvolgt. Ik hoop dat het leerzaam was!

Wil je de workshop nog eens terugkijken? De opname vind je hieronder.

Gratis Vreedzaam communiceren REPLAY APRIL.mp4 from Fabien Schiereck on Vimeo.

Aanbieding:

Gezellig Georganiseerd Gezin. Hét Traject dat er voor zorgt dat er in jouw gezin in 12 weken meer rust en gezelligheid ontstaat, waardoor je eindelijk kan gaan genieten van alle leuke dingen die jullie samen gaan doen!

In dit programma zet  je de belangrijkste stappen voor jouw gezin: 

  • Je bepaalt jouw acceptatiegrens en je kernwaarden tot in detail
  • Je hebt na afloop een concreet plan hoe jij stappen gaat zetten samen met je gezin
  • We besteden aandacht aan het bepalen van jouw unieke doel en ik ga je leren om je er ook aan te gaan houden, niet alleen als je geïnspireerd bent, maar vooral ook als het tegen zit.
  • Je gaat ontdekken hoe je met eenvoudige aanpassingen je boodschap goed over kan brengen
  • Ik leer je ‘dansen met je gezin‘. Op een leuke manier steeds laveren met je gezinsleden zodat iedereen zich gehoord voelt en jij ook voor elkaar krijgt wat je wil. Zonder je macht in te zetten
  • Je kinderen gaan autonoom opgroeien, leren naar zichzelf te luisteren zoals jij dat eigenlijk had willen leren.

De investering in dit Traject is €1255,-

Super Aanbieding voor snelle beslissers :

Als je vóór MAANDAG 11 april 18:00 uur besluit om deel te nemen aan dit waardevolle en bewezen traject, betaal je voor

de eerste 3 sessies slechts €197,-

Ik doe er nog een bonus bij van vijf hele waardevolle video’s! Zie voor meer info

www.hartigopvoeden.nl/authentiek

Je kunt daarna besluiten of je doorgaat of het daarbij laat, je zit nergens aan vast

Je krijgt daarvoor:

  • 3 sessies van 1,5 uur
  • Een werkboek om alle oefeningen in bij de houden en later terug te lezen. Dit werkboek wordt steeds waardevoller door alles wat jij er in schrijft.
  • Een plan waar jij zelf mee verder kan met duidelijke stappen die bij jou passen
  • Bonus: Videoreeks

Wil jij serieus werk maken van jouw gezellige gezin en wil je het niet meer van toeval af laten hangen? Meld je aan door je gegevens in te vullen op deze pagina:

Authentiek opvoeden

Doe het alleen als je echt serieus aan de slag wil en het niet langer buiten jezelf wil plaatsen of het bij jou thuis wil leuk wordt en of je kinderen autonoom op zullen groeien.

Zijn er vragen over de training, over het aanbod, dingen niet duidelijk of wil je weten of dit traject ook voor jou en jouw gezin geschikt is, mail dan naar fabien@hartigopvoeden.nl Heel veel succes!